[tubepress mode=”tag” tagValue=”jocs de taula” description=”false” theme=”youtube” resultsPerPage=”10″ paginationAbove=”true” paginationBelow=”false” playerLocation=”shadowbox” resultCountCap=”40″]

Tots els jocs de taules que coneixem i que molts hem jugat al llarg de la vida, han vist com han anat canviant al llarg del temps amb l’avanç de les noves tecnologies. De tota manera per saber el que és un joc de taula online, anem a explicar el que és un joc de taula. Un joc de taules és com el seu mateix nom indica un joc en el qual es necessita una taula per jugar o un suport semblant en el qual juguen les persones al voltant d’aquest suport.

Moltes vegades en aquests jocs té molt a veure l’atzar, però de tota manera amb el pas del temps s’han creat jocs en el qual no és l’atzar el que t’ajuda a guanyar, sinó que és l’estratègia un dels factors més comuns perquè aconsegueixis guanyar el joc, és a dir, el raonament a l’hora de jugar al joc de taula. Aquests jocs normalment no han de tenir activitat física, per la qual cosa sempre es juga assegut al voltant de la taula. Encara que alguns d’ells impliquen que t’aixequis d’ella, o vagis a algun lloc o que facis algun tipus de prova per guanyar el joc. De totes maneres, la majoria d’aquests jocs són d’habilitats mentals.

Aquests jocs que són coneguts com de taula, han anat canviat amb l’avanç d’internet, avui mateix un pot jugar sol a aquests jocs des de l’ordinador. Enrere han quedat les tardes en família jugant al joc de taula un diumenge a la tarda, ja que avui dia el joc de taula que més t’agradi hi pots jugar sol en un ordinador. Avui dia són moltes les pàgines web en les quals podràs jugar a aquests jocs de taula online.

Són moltes les avantatges que es poden trobar a l’hora de trobar els jocs de taula a internet i poder jugar de manera online, i és que no solament pots jugar sol, sense necessitat de comptar amb ningú per fer-ho, sinó que pots jugar al joc que vulguis ja que molts no els tenies a casa i ara els pots aconseguir a internet, i a més no necessites esperar a una hora per jugar, sinó que quan et vingui de gust i tinguis ganes, pots jugar sense cap problema, anant a la pàgina web, instal•lant el joc, donant-te d’alta i ja podràs jugar.

Alguns dels desavantatges que trobem en aquests tipus de jocs és que es perd el temps en família o amics, ja no es necessita a ningú per jugar pel que la independència és total per poder jugar, la qual cosa provoca que no necessitis de ningú per jugar, sinó que pots jugar amb gent que no coneixes via online.

Avui dia són moltes les pàgines web en les quals trobem aquests jocs de taula online en els quals podràs gaudir i provar aquells que sempre vas voler però no vas tenir l’oportunitat.