[tubepress mode=”tag” tagValue=”disseny interiors” description=”false” theme=”youtube” resultsPerPage=”10″ paginationAbove=”true” paginationBelow=”false” playerLocation=”shadowbox” resultCountCap=”40″]

Disseny interiorsSón moltes les persones que quan acaben l’institut han de decidir si seguir estudiant. És veritat que molta gent té clar que vol estudiar, però molta altra no té clar que és el que pot fer amb allò que els agrada. Una d’aquestes possibilitats és el món del disseny. Hi ha moltes persones que saben que els hi agrada el disseny però que no saben quina opció escollir. El món del disseny és molt ampli i són moltes les opcions que podem triar, entre elles la de disseny gràfic, disseny web, disseny de moda, o un que sempre ha tingut molta demanda és la del disseny d’interiors.

El disseny d’interiors en realitat és la forma de crear un espai. Tot això es duu a terme amb la manipulació de qualsevol volum o situació superficial. Això no té res a veure amb la decoració. Moltes vegades es pot confondre, ja que la decoració tracta de decorar una habitació, mentre que el disseny interior duu a terme una arquitectura d’un lloc, el disseny d’un producte o la psicologia ambiental d’un lloc.

La tasca que fa una persona que es dedica al món del disseny d’interiors és la d’analitzar i investigar un lloc o producte. Facilita un lloc perquè així puguin col·locar-se el mobles i elaborar tota la documentació necessària, ja siguin plans, elevació o qualsevol tipus d’especificació en un lloc perquè quedi el lloc com s’ha establert. Així mateix el dissenyador d’interiors porta un treball comú al costat dels arquitectes o enginyers per a que tot en un conjunt arribi a crear l’espai físic que es desitja.
IMATGE: http://www.sxc.hu/